Gestions

En aquest document trobareu les normes del menjador:

En aquest altre trobareu les bases pel que fa al càtering:


Comunicacions

Enguany, les comunicacions amb la coordinació de l’espai migdia es faran preferentment a través del correu Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. Cal fer servir aquesta via per avisar que el nostre infant no vindrà a dinar o que sí que ho farà un dia puntual, per demanar un menú astringent, per avisar de la necessitat d’acollida Bon dia o Bona tarda, si tenim dubtes de funcionament o pedagògics, etc.

Per a qüestions urgents, podem contactar amb la Lorena al telèfon 629 863 033 entre les 9:30h i les 12:30h de dilluns a divendres.


«Avui no em quedo, dino amb la família»

Si, pel motiu que sigui, el vostre fill o filla, que habitualment es queda a dinar a l’escola, un dia decideix no quedar-se, recordeu enviar un correu electrònic (Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.) abans de les 9:30h (us agrairem si pot ser el dia abans) i se us descomptarà de la quota mensual la part proporcional de la partida alimentària (3€).


«Avui dino amb els amics i amigues»

La nostra filla o fill mai no va a dinar a l’escola, però avui ha decidit anar-hi. Aviseu també per correu electrònic abans de les 9:30h, per poder demanar a CIBUS que faci una ració més. El pagament es farà mitjançant transferència bancària al compte BANC SABADELL ES95 00815029160002312040 i caldrà enviar el comprovant per mail a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..


Us voleu quedar a dinar amb els vostres infants?

El menjador és obert a tothom; teniu la possibilitat de quedar-vos a dinar, acompanyar l’infant i degustar el menú que ens ofereix CIBUS. Aviseu a abans de les 9:30h mitjançant el correu Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Recordeu que si us quedeu és per acompanyar el vostre fill/a i estar presents, no per dinamitzar el menjador ni alterar el dia a dia dels infants. Us demanem que seguiu les indicacions de les monitores. Veniu a les 12:30h i us podreu quedar també una estona després de dinar, però cap a les 14h us agrairem que marxeu, per acabar l’espai del migdia amb els infants. Us demanem que durant l’estada no traieu els telèfons ni feu fotografies als nens i nenes; és el seu espai.

Consulteu el document Com acompanyem els nostres fills i filles si decidim quedar-nos a dinar?:

(Properament)


L'infant té mal de panxa, necessita un menú especial

Si la vostra filla o fill necessita que li facin un menú especial (astringent) pel motiu que sigui, aviseu també abans de les 9:30h al correu Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..


Al·lèrgies, intoleràncies i necessitats especials

Us demanem que si els vostres fills o filles tenen alguna al·lèrgia alimentària, intolerància o necessitat especial, ho feu saber a la Lorena, per poder-los oferir un menú adequat a les seves necessitats i per informar-vos de la documentació que heu d'aportar.

Si la vostra filla o fill ha de prendre algun medicament a l’estona del migdia, proporcioneu-nos el medicament amb les indicacions necessàries. Assegureu-vos de mirar bé la data de caducitat!

Amb la colaboració de: