Gestions

En aquest document hi trobareu les normes del menjador.

Avui dino amb la família

Si, pel motiu que sigui, el vostre fill o filla, que habitualment es queda a dinar a l’escola, un dia decideix no quedar-se, recordeu al telèfon 675654608 i Se us descomptarà 3€ de la quota mensual.

Avui dino amb els amics

La nostra filla mai no ve a dinar a l’escola, però avui ha decidit anar-hi. Aviseu també a l’Anna entre les 8h i les 9h30 perquè pugui demanar al Raul que faci una ració més. Envieu un missatge o truqueu al 675654608, o envieu un correu a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. Haureu de pagar el mateix dia els 6,80€ que costen els dinars esporàdics.

Avui dino amb un familiar i les meves amigues

Sou pares i mares, us agrada menjar amb els vostres fills encara que es quedin a l’escola. El menjador és obert per tothom, teniu la possibilitat de quedar-vos a dinar, acompanyar l’infant i degustar el menú que ens ofereix el Raul. Aviseu a l’Anna entre les 8h i les 9h30 mitjançant el telèfon 675654608 o el correu Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. Haureu de pagar el mateix dia els 6,80€ que costen els dinars esporàdics.

Recordeu que si us quedeu és per acompanyar al vostre fill, no per dinamitzar el menjador ni alterar el dia a dia dels infants, us demanem que seguiu les indicacions de les monitores. Veniu a les 12h30 i us podreu quedar també una estona després de dinar, però cap a les 14h us agrairem que marxeu, per acabar l’espai del migdia amb els infants. Us demanem que durant l’estada no traieu els telèfons ni feu fotografies als infants, és el seu espai.

La nena té mal de panxa, necessita un menú especial

Si la vostra filla necessita que li facin un menú especial pel motiu que sigui, aviseu també entre les 8h i les 9h30 al telèfon 675654608 o al correu Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la., així se li podrà preparar el menjar amb unes característiques diferents.

Al·lèrgies, intoleràncies i necessitats especials:

Us demanem que si els vostres fills tenen alguna al·lèrgia alimentària, intolerància o necessitat especial, ho feu saber a l'Anna a principi de curs, per poder-los oferir un menú adequat a les seves necessitats. També, si es produeix a mitjan curs, aviseu-la per prendre les mesures necessàries.

Si la vostra filla ha de prendre algun medicament a l’estona del migdia, proporcioneu-nos el medicament amb les indicacions necessàries, assegureu-vos de mirar bé la data de caducitat!