Acollida

Acollida: Bon dia i Bona tarda

L’AFA ofereix, per a les famílies que ho necessitin, un temps d'acollida dels infants abans i després de l'horari lectiu.

Durant l'estona de Bon dia, les acompanyants oferiran als infants un espai on puguin gaudir del joc lliure i també de propostes pedagògiques amb material fungible.

A la tarda, berenen al menjador i després fan activitats amb propostes tranquil·les i/o joc lliure.

En aquest document trobareu la normativa de l'espai migdia, que inclou l'acollida:


Horaris i preus

Els horaris es fixen segons les necessitats, de 8 a 9h al matí i de 16:30 a 17:30h a la tarda.

Els preus del servei fix són mensuals i per a tot el curs, tret dels mesos de setembre i juny, en què es cobrarà la part proporcional. D’aquesta manera, la quota és la mateixa al llarg dels mesos d’octubre a maig, independentment dels dies lectius i festius de cada mes. El preu del mes de juny es calcula proporcional als dies, i segons si necessiteu també modificar horari durant la jornada intensiva.


Es pot optar perquè els infants siguin a l’acollida només 30 minuts, tant al matí com a la tarda, i poden venir 5 dies fixos (o proporcionals):

• 5€/mes, 1 dia a la setmana.

• 8€/mes, 2 dies a la setmana.

• 12€/mes, 3 dies a la setmana.

• 16€/mes, 4 dies a la setmana.

• 20€/mes, 5 dies a la setmana.


Si les famílies opten per l’hora sencera, tant al matí com a la tarda:

• 10€/mes 1 dia a la setmana.

• 16€/mes 2 dies a la setmana.

• 24€/mes 3 dies a la setmana.

• 32€/mes 4 dies a la setmana.

• 40€/mes 5 dies a la setmana.


Si necessiteu Bon dia o Bona tarda de manera esporàdica, el preu és de 4€ per 1 hora i 2€ per 30 minuts (no es fan altres fraccions horàries).


Pagament i gestió de rebuts

● El pagament del servei fix es farà per domiciliació bancària i es girarà el rebut per avançat el dia 1 de cada mes. En el cas del mes de setembre, rebreu el càrrec el dia 15.

● El pagament de Bon dia o Bona tarda esporàdic es farà mitjançant transferència, en el moment de la reserva, al número de compte del Banc Sabadell: ES95 00815029160002312040. Cal indicar al concepte de pagament el nom i cognom de l’infant i el dia en què es fa ús del servei (per exemple, Juan Cueva-Bona tarda 07/07/2021). Heu d’enviar el comprovant de pagament al mail Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. No acceptem pagaments en efectiu.

● Per a altes, baixes o modificacions (incrementar o reduir el nombre de dies mensuals que es farà ús del servei, canvi del número de compte domiciliat, etc.), cal que ens aviseu com a màxim el dia 25 del mes anterior, que és la data en què generem el rebut per evitar comissions.

● No es fan retorns parcials per absències als serveis de Bon dia i Bona tarda.Si teniu qualsevol dubte respecte als pagaments, la gestió de rebuts o altres qüestions administratives, el podeu remetre a l’adreça d'e-mail Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

Amb la colaboració de: