Extraescolars


Informació general Activitats extraescolars curs 2022-2023 Graelles i preus Beques i ajuts

.


Informació general


● Les activitats s’ofereixen a partir de P4 i fins a 4t. Trobareu la relació de grups a la informació de cadascuna, així com a la graella corresponent. Podeu consultar també el dossier general de les activitats.

● Per al curs 2022-2023, les activitats esportives estan homologades per a l’alumnat de Primària i les famílies poden demanar beques. Us en comunicarem els terminis quan rebem la informació de l’Ajuntament. Les activitats incloses en aquesta homologació són handbol, judo, ioga, dansa, natació i escalada.

● Les activitats extraescolars del curs 2022-2023 començaran el 3 d’octubre i seguiran el calendari lectiu de l’escola.

● En cas que el nombre d’inscrits a una activitat no arribi al mínim d’infants requerit pel proveïdor, l’activitat pot quedar anul·lada. En aquest cas, es retornaran els diners a les famílies.

● Les activitats es paguen trimestralment. Els preus del dossier corresponen, per tant, al cost per trimestre. No es retornaran els diners per les baixes que tinguin lloc durant aquest període.

● Addicionalment es cobraran 5€ per cada infant en concepte d’assegurança, que té vigència d’un any.

● Per fer el pagament, accediu a la pàgina de serveis de l'AFA. En aquest manual trobareu les instruccions pas a pas.

.CALENDARI D'INSCRIPCIONS I INSTRUCCIONS 3R TRIMESTRE:


Famílies! Ja podeu disposar del DOCUMENT amb tota la informació que necessiteu per a les noves inscripcions del tercer trimestre.

Dates clau:

- del 22 al 26 de març: PERÍODE DE RENOVACIÓ. Renovació de les places per als infants inscrits a les activitats el segon trimestre.

- del 28 al 30 de març: INSCRIPCIÓ NOVES PLACES.

- 31 de març: mail de CONFIRMACIÓ de grups.

.


Activitats extraescolars curs 2022-2023


Batucada Còmic Dansa Dibuix artístic Escalada
Hàndbol Ioga Judo Natació Teatre musical

.


Graelles d'horaris i preus


P4 i P5

1r i 2n

3r i 4t

Adults


.


Beques i ajuts


ENTITAT ESPORTIVA HOMOLOGADA


Des del curs 2022-2023 l’AFA de l’escola La Flor de Maig és reconeguda com una entitat esportiva homologada per l’Ajuntament de Barcelona. Això permet a les famílies poder sol·licitar beques esportives anuals.

Tota la informació que trobareu a continuació, la podeu consultar també en aquest document: beques extraescolars 2022-2023INSTRUCCIONS PER SOL·LICITAR BEQUES CURS 2022-2023


Del 14 de setembre al 6 d’octubre es poden demanar les subvencions per a la participació d'infants i joves entre 6 i 17 anys (en el cas de La Flor de Maig, l'alumnat de primària) en l’oferta d’activitats esportives fora d’horari lectiu.

● La sol·licitud de la subvenció es tramitarà únicament de forma telemàtica a través del portal de tràmits.

● Més avall teniu la llista de les activitats extraescolars que poden acollir-se a la beca, amb la referència.

● Per a més informació, dubtes i consultes, podeu accedir al web: Pla Esport Escolar Barcelona.REQUISITS


● L’infant o jove ha d’estar empadronat a la ciutat de Barcelona, exceptuant-ne els casos de beneficiaris amb necessitats educatives especials, que hauran d’adjuntar el certificat d’escolarització en cas que resideixin fora de Barcelona.

● Per calcular la renda personal disponible per membre de la unitat familiar, s'han de dividir els ingressos anuals declarats per la unitat familiar del beneficiari de la renda del 2021, concretament de la casella de Base Liquidable General (500), o en cas de no fer declaració dels ingressos declarats, de forma responsable en la sol·licitud de subvenció.


ACTIVITATS I REFERÈNCIES


Amb la colaboració de: