Extraescolars

Tota la gestió de les activitats extraescolars es fa a través de l'aplicació de l'AFA:Podeu descarregar-vos-la per a Android i iOS.

.


Informació general


● Les activitats s’ofereixen a partir de P4 i fins a 5è. Trobareu la relació de grups a la informació de cadascuna, així com a la graella corresponent. Podeu consultar el dossier general de les activitats.

● La gestió de les activitats extraescolars (comunicacions, inscripcions, pagaments...) es fa a través de l'aplicació de l'AFA (Playoff). Per tant, si voleu inscriure els infants a alguna activitat cal que estigueu registrats a l'aplicació tant si sou família sòcia com si no. Podeu consultar aquest document amb informació sobre l'app i les noves inscripcions.

● Per a aquest curs, les activitats esportives estan homologades per a l’alumnat de Primària i les famílies poden demanar beques. Consulteu el document amb les instruccions.

● Les activitats extraescolars comencen a la primera setmana d'octubre i segueixen el calendari lectiu de l’escola.

● En cas que el nombre d’inscrits a una activitat no arribi al mínim d’infants requerit pel proveïdor, l’activitat pot quedar anul·lada. En aquest cas, es retornaran els diners a les famílies.

● Les activitats es paguen trimestralment. Els preus del dossier corresponen, per tant, al cost per trimestre. No es retornaran els diners per les baixes que tinguin lloc durant aquest període.

● Addicionalment es cobraran 5€ per cada infant en concepte d’assegurança, que té vigència d’un any.

● Si teniu qualsevol dubte, podeu escriure a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.


Amb la colaboració de: