Casal d'estiu 2020-2021

Hola, famílies,

A continuació teniu la informació del casal d'estiu on trobareu el projecte pedagògic, els horaris, preus i activitats. Recordeu que per demanar l'ajut econòmic el període és del 24 d'abril al 21 de maig.

Si teniu qualsevol dubte, podeu contactar amb nosaltres a través del correu Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..


Aquest any, TOTHOM (demani ajut econòmic o no) ha de fer els tràmits en línia, a través de la plataforma que ha habilitat l'Ajuntament de Barcelona. Els tràmits que caldrà fer són els següents:

Tràmit 1: PREINSCRIPCIONS

Aquest tràmit es fa online i el feu vosaltres directament. Les preinscripcions s'obren el dissabte 24 d'abril i es tanquen el divendres 21 de maig de 2021. Heu d'anar a

https://vacances.barcelona.cat

on haureu de buscar dins de l'apartat d'activitats de lleure el "Casal d'estiu AFA Escola la Flor de Maig" o el codi 100035CAS01.

Tràmit 2: AJUTS ECONÒMICS

Per demanar l'ajut econòmic teniu des del dissabte 24 d'abril al divendres 21 de maig de 2021. Aquest tràmit també és online i el feu directament les famílies a la pàgina de les ACTIVITATS DE VACANCES: https://ajutsbcncve.cat. Hi haurà un enllaç directe.

Tràmit 3: MONITOR/A DE SUPORT NEE

Per a infants amb necessitats educatives especials. Termini: del 26 d'abril al 25 de maig de 2021. Aquest tràmit es fa via correu electrònic i el fem conjuntament.


Aquests tràmits són per fer una preinscripció. Això vol dir que un cop us preinscriviu, en un termini de 48 o 72h rebreu les instruccions per formalitzar les inscripcions. Us aconsellem que no deixeu els tràmits per a l'últim dia.

Amb la colaboració de: