Comissió de menjador

La Comissió de Menjador gestiona l’espai de migdia de l’escola.

La comissió de menjador s’encarrega de contractar i fer el seguiment de la gestió de l’estona del migdia, com també de les acollides Bon dia i Bona tarda.

Conscients que aquest temps –no lectiu, però dins el temps de l’escola– és molt important per als infants, el nostre objectiu és que per a ells i elles sigui al més agradable possible i en una línia coherent amb la resta del temps que passen a l’escola.

Treballem perquè les empreses que l’organitzen segueixin la línia pedagògica del centre i tractin els infants des d’una mirada respectuosa, que els acompanyin físicament i emocionalment en l’adquisició de les rutines i d’uns hàbits alimentaris saludables, com també en l’aprofitament de l’estona de joc o descans amb plaer. Creiem fermament que no només és important QUÈ mengen sinó COM se senten quan ho fan.

A més, com a comissió mixta, formem part del Grup Motor de Menjador. Fem reunions periòdiques amb la direcció del centre, la coordinació de l’equip de monitoratge i el responsable del càtering per vetllar pel bon funcionament i la millora contínua del servei.

El curs 2021-2022 iniciem el nostre camí amb l’Associació Esportiva Sant Andreu. L’associació gestiona l’equip de monitoratge que acompanya les nenes i els nens durant tota l’estona de migdia.

Des de 2019 l’empresa que ens serveix el menjar dels nostres fills i filles és Cibus. Ens proporciona una cuina de proximitat i amb un gran percentatge de productes ecològics, sense precuinats ni ultraprocessats.


Podeu consultar la normativa de l’espai de migdia i els menús vigents aquí:

Normativa i gestions

Menú


En aquesta pàgina trobareu la informació sobre les acollides:

Acollida "Bon dia" i "Bona tarda"


Si teniu dubtes, suggeriments, reflexions, queixes, elogis o us voleu unir a la Comissió de Menjador feu-nos-ho saber al correu Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.! Estarem encantades de recollir les vostres opinions del servei de menjador per tal d’aconseguir que l’espai de migdia sigui el millor possible per a tothom.

Amb la colaboració de: