Comissió de menjador

La Comissió de Menjador gestiona l’Espai de Migdia de l’escola.

Conscients que l’estona del migdia és molt important per als nostres infants, el nostre objectiu és que per a ells sigui el més agradable possible. Treballem perquè les empreses que l’organitzen segueixin la línia pedagògica del centre, tractin els infants des del respecte, els ajudin a adquirir uns hàbits alimentaris saludables i els permetin aprofitar l’estona de joc o descans amb diversió.

Des del curs 2017/2018 treballen amb nosaltres Kampi Ki Pugui, que són al costat dels nens durant tota l’estona i actualment l’empresa de catering que cuina el menjar dels nostres fills és Cibus. Kampi ki Pugui és una associació sense ànim de lucre que ens aporta un acompanyament respectuós i amorós amb els nens, els reconeixen la capacitat d’autoregular-se amb el menjar i valoren la seva capacitat d’autoconeixement. Cibus és una empresa que ens proporciona una cuina de proximitat i ecològica, sense precuinats ni ultraprocessats.

A més, també organitzarem, al llarg del curs, xerrades i tallers per conèixer de més a prop l’alimentació que segueixen els infants i hàbits que podem adquirir per aconseguir que l’estona de menjar es converteixi en un moment agradable per a tots. Us mantindrem informats!

Aquests són els menús previstos per aquest mes:

Menú

Recordeu que la Lorena us atendrà al telèfon 675654608 i al correu Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. entre les 8h i les 9h30 i presencialment fins a les 10h. Ens demana, però, que no hi anem entre les 12h i les 16h30, perquè estarà amb els infants.

Teniu dubtes, suggeriments, queixes, elogis o us voleu unir a la Comissió de Menjador.

Feu-nos-ho saber al correu Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.! Estarem encantades de recollir les vostres opinions del servei de menjador i ho debatrem a les reunions de la comissió per tal d’aconseguir que l’Espai de Migdia sigui el millor possible per a tothom. A més, nosaltres farem reunions periòdiques, no només entre nosaltres sinó també amb les empreses encarregades d’acompanyar els infants durant tot el curs , farem un seguiment exhaustiu perquè l’estona del migdia siguin com tots volem.