Comissió de Diàlegs i Pedagogia

La Comissió de Diàlegs i Pedagogia té com a objectiu fonamental, ser un espai de comunicació i participació per a les famílies i els membres de l'equip educatiu de l'escola. Volem crear un espai de reflexió sobre la línia pedagògica del centre, on poder tractar temes que ens preocupen per al desenvolupament i aprenentatge dels nostres infants.

Així, creem un espai compartit de reflexió, amb implicació i col·laboració de les famílies. Recollim dubtes, reflexions, inquietuds i propostes de les famílies, amb l'objectiu de créixer i formar-nos com a comunitat educativa, en aquesta mateixa línia, volem reflexionar sobre temes que puguin ser especialment interessants per a les famílies o generin preocupació. I vetllem perquè la comunitat educativa segueixi el projecte de l'escola en tot moment, des de l'horari lectiu fins al temps complementari (menjador, extraescolar, etc.).

Amb aquests objectius, oferim eines de comunicació entre l'escola i les famílies per donar a conèixer els diferents punts del projecte pedagògic del centre, a través de xerrades, tallers, etc. Aquesta oferta de xerrades serà ampliable a tots aquells temes que puguin inquietar a les famílies i que ens pugui proposar l'equip educatiu.

Us anirem informant de les activitats! No dubteu en contactar-nos si necessiteu qualsevol cosa o vulgueu formar part de la comissió a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

Amb la colaboració de: