Comissió d'Extraescolars
La comissió d’Extraescolars té com a objectiu principal oferir activitats en horari no lectiu per als infants i organitzar el casal d’estiu de l’escola.

Es tracta d'una comissió que treballa conjuntament amb l’equip pedagògic i amb les famílies per buscar una oferta que segueixi la línia pedagògica del centre.

Actualment oferim activitats molt diverses per als infants a partir de P4. Per a P3 no s'ofereixen activitats extraescolars, per facilitar l’adaptació a l’escola i promoure el temps de joc lliure i compartit amb les famílies.

Teniu més informació sobre les activitats en aquest enllaç:


Activitats extraescolars


Per a més informació podeu adreçar-vos a la comissió mitjançant el correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Lliga d'handbol

Els nens i les nenes que fan l'activitat extraescolar d'handbol (a partir de 3r de primària) poden optar a jugar a la lliga d'handbol benjamí mixt, en què participen diverses escoles de tot Barcelona. Podeu consultar el calendari de partits a continuació, ens trobareu sota el nom Arenal de Llevant C:


Calendari de partits


Animeu-vos i veniu a animar el nostre equip!

Amb la colaboració de: